Vorige week melde Ruben mij dat hij voor een maand naar Argentinië ging zijn familie opzoeken. Als ik zin had, hij bleef de eerste dagen in Buenes Aires bij een neef van hem. OK, vlucht en hotel geboekt! Dinsdag om 2u 's nachts in Paraty vertrokken want om 8u hadden we onze vlucht naar Montevideo (Urugay) Hier hebben we zes uur tijd; juist genoeg volgens Rubens om in de hallen tegenover de haven te gaan eten. Dit is een overdekte marktplaats met allemaal churasco. Bekijk de foto's om een beetje te begrijpen!
Om 17u de laatste vlucht van 50 min. naar Buenes Aires. Iedereen ingecheckt en om 21u kwam Lemee (Rubens neef) om samen nog een stukje vlees te gaan eten!!! Argentijnen lusten enkel vlees, al de rest is bijzaak, opvulsel, ... Heb vandaag al meer stukken van de koe leren kennen en geproefd dan in mijn heel leven. Het opmerkelijkste stukje de sluitspier; lekker! Bijna overal serveren ze hier ook bloedworst, zo eentje is steevast het voorgerecht voor de vleeseters