vrijdag 6 december 2013

WK loting

Met 53 miljoen kijkers is deze namiddag de loting voor de groepsindeling voor het WK 2014 in Brazil een geslaagd begin voor de copa.
Voor de Belgen is de loting redelijk positief verlopen met Algerijë, Rusland en Korea hebben ze in ieder geval de zware kleppers ontlopen. Nog positiever is de locaties: met Belle Horizonte, Rio de Janeiro en São Paulo zitten ze NIET in het hete en vochtige noorden van Brazil. Alvast de eerste wens van Wilmots ingelost!


Maar volgens de eerste reacties uit België ging de meeste aandacht naar de presentatrice: Fernanda Lima! Fernanda heeft hier op de nationale zender Globo een programma "Amor en Sexo"
Voor de nu reeds hevige fans van Fernanda HIER nog wat foto's

Wedstrijdverloop Belgen:
1) In Belle Horizonte op 17/06 om 13u
2) In Rio op 22/06 om 19u
3) In São Paulo op 26/06 om 17u

Alle drie de wedstrijden zijn vanuit Paraty te doen om met de auto te gaan bekijken, enkel BH is ongeveer 800km en deze namiddag zo goed als alle hotels vol geboekt! Dat wordt nog even zoeken.
Maar Rio en SP met +/- 250km is te doen om dezelfde dag op te gaan en terug te komen!
Ik heb nog één kamer voor 2 pers. vrij! Wie snel is kan het volledige schema mee gaan volgen! Interesse laat maar iets weten.
MAAR wat misschien nog het leukste van alles is: na de match in Rio moet iedereen zich verplaatsen naar SP. En als je dit op een leuke manier wil doen kan je in Rio de bus nemen naar Paraty, hier enkele dagen blijven en dan met de bus naar SP. Misschien een Belgisch feestje opzetten in Paraty. Wie hiervoor interesse heeft mag het mij ook laten weten!